Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Βέροιας


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν οι Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βέροια. Συγκεκριμένα: 

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην  πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη  διάρκεια προγραμματισμένων εκδηλώσεων στην ΛΑΦ Βέροιας,  
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 
Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή  επιτρέπεται στην οδό 10ης Μεραρχίας από την συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, την Δευτέρα 21-03-2022 και κατά τις ώρες από  10:00΄ έως 13:00΄. 

Α. Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην  παραπάνω οδό θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς. Τα μέτρα που θα  λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.  

Β. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής  Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης ανάγκης, η  διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και εφόσον αυτό  απαιτηθεί από τις επικρατούσες συνθήκες.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο