Συνεχίζει απτόητη στην κορυφή η Βέροια - Νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού Β΄


Το σερί των νικών της συνέχισε η Βέροια κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ στον σημερινό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας για την 25η αγωνιστική στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκ 2 νικώντας τον Ολυμπιακό Β’ με τελικό σκορ 1-0. 

Η “ Βασίλισσα” ξεκίνησε δυνατά με καλές προσπάθειες και έτσι στο 15’ σκοράρει ενάντια στον Ολυμπιακό με τον Πασά μετά από σέντρα του Μουχάλη με 1-0 το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος. Η Βέροια προσπάθησε για ένα παραπάνω αποτέλεσμα στο 26’ όταν ο Πασάς σουτάρωντας την μπάλα βγαίνει άουτ.  Στο πρώτο ημίχρονο από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός πιέζοντας την ομάδα της Ημαθίας επιχειρεί να ισοφαρίσει στο 21’ με τον Μαρίνο χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο Πεταυράκης έσωσε με τάκλιν. Οι Πειραιώτες χωρίς να τα παρατήσουν προσπαθώντας να απειλήσουν την εστία της γηπεδούχου ομάδας βρίσκουν ευκαιρία στο 33’ με τον Σουρλή τον οποίο όμως καταφέρνει να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Βελλίδης.  

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρουσιάζοντας μια καλύτερη εικόνα από εκείνη του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός με ατομική ενέργεια του Σουρλή έχει την ευκαιρία να βάλει γκολ όμως το σουτ του παίκτη το οποίο είναι εκτός περιοχής περνάει άουτ. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα και στο 82’ ο Λιάτσος με πλασέ εκτός περιοχής και το οποίο μπλοκάρει ο Βελλίδης προσπαθεί να φέρει τον πόντο  για την ομάδα του χωρίς αποτέλεσμα. Ενώ νωρίτερα οι Βεροιώτες στο 53’ με σουτ του Πασά που μπλοκάρει ο Τζολάκης θέλει να φτάσει το 2-0 το οποίο και τελικά δεν πέτυχε. Ο Ολυμπιακός όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να φύγει από την Βέροια με ένα αποτέλεσμα, έτσι η Βέροια ΝΠΣ συνεχίζει και παραμένει μόνη της στην  κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκ 2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολυχρόνης (Στάικος, Τζιουβάρας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (70’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (67’ Κάτσε), Φοφανά (60’ Κουατέγκ), Πασάς (76’ Καπνίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (68’ Λιάτσος), Βοίλης, Ντόη (46’ Νταμπό), Κωστή (86' Μπα), Σουρλής.

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο