Στην σκιά των δηλώσεων Κούγια για την υπόθεση 100 κιλών κοκαΐνης ο αγώνας της Βέροιας με την ΑΕΛ


Την ερχόμενη Τετάρτη (9/3/2022) η Βέροια θα υποδεχτεί την ΑΕΛ (Λάρισα), στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Πέρα από τα αγωνιστικά, ο αγώνας θα γίνει στην σκιά των συλλήψεων για την υπόθεση των 100 κιλών κοκαΐνης στην Ημαθία, αλλά και των δηλώσεων του προέδρου της ομάδας της Λάρισας Αλέξη Κούγια μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας της ΑΕΛ (aelfc.gr) για την διοίκηση της ομάδας της Βέροιας και τις ευθείες βολές για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την υπόθεση της κοκαΐνης, στην οποία εμπλέκεται η εταιρία στην οποία μετέχει και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Βέροιας, βρήκε την ευκαιρία να ξαναθέσει το θέμα που ούτως ή άλλως θέτει κατά καιρούς, σχετικά με την διαιτησία κλπ, που - κατά την άποψή του - ευνόησε σε κρίσιμα ματς την Βέροια. 

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος καλούσε μέσω της πρώτης ανακοίνωσης τον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, την Επιτροπή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος και τον επικεφαλής της Επίλεκτο Εισαγγελέα Αρείου Πάγου να διενεργήσουν αυτεπάγγελτους ελέγχους στις εταιρίες των εμπλεκόμενων στην υπόθεση με τα 100 κιλά κοκαΐνης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η όλη ατμόσφαιρα δημιουργεί συνθήκες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τεταμένες καταστάσεις, για αυτό και θεωρείται δεδομένο ότι η Αστυνομία θα έχει λάβει τα μέτρα της όσον αφορά στην ασφάλεια των φιλάθλων. 

Για τα υπόλοιπα, που είναι πολύ πιο σημαντικά από τα αθλητικά θέματα, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και την Τρίτη (8/3/2022) αναμένεται να έχουμε νεότερα για την υπόθεση που έπεσε σαν βόμβα στην Ημαθία, μετά τις απολογίες των πρώτων κατηγορούμενων και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες όσων νέων προκύψουν μετά από τις έρευνες.  

Οι σχετικές ανακοινώσεις Κούγια και ΠΑΕ ΑΕΛ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λάρισας:

Ανακοίνωση Σαββάτου (5/3)

Ανακοίνωση Κ. Δευτέρας (7/3)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο