Παραίτηση με αιχμές του Απ. Νεστορόπουλου από το Δ.Σ. της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.


Την παραίτηση από την θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. υπέβαλλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας Απόστολος Νεστορόπουλος, εξαπολύοντας ευθείες βολές για αδράνεια κατά του Πρόεδρου του Δ.Σ. της Α.Ε. και αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη

Η επιστολή παραίτησης του κ. Νεστορόπουλου, την οποία κοινοποίησε στα ΜΜΕ, αναφέρει:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ 

ΠΡΟΣ Τον κ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο 
ΠΡΟΕΔΡΟ της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. 
ΕΝΤΑΥΘΑ 
 
Κ. Πρόεδρε

Σύμφωνα με το από 18-12-2019 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. μου ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου της εταιρείας.

Ύστερα από εξαντλητική σκέψη και πολύμηνη υπομονή, αναγκάζομαι να υποβάλω την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ μου από τη θέση του Αντιπροέδρου της εταιρείας ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε., καθώς πλέον δεν διατηρώ ούτε την παραμικρή αμφιβολία περί της αδυναμίας σας να λειτουργήσετε την εταιρεία με τον τρόπο που αρμόζει στις δυνατότητες της και είναι σύμφωνος με τα όσα υποσχεθήκαμε προεκλογικά στο λαό της Ημαθίας.

Ειδικότερα γνωρίζετε καλά ότι:

1.-Από την ημέρα ανάληψης των ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ μας και μέχρι σήμερα ήτοι επί 28 ΜΗΝΕΣ ουδέποτε συνεδρίασε το Δ.Σ. της εταιρείας.

2.-Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα των 28 ΜΗΝΩΝ η εταιρεία ουδέποτε λειτούργησε τουλάχιστον εμφανώς, εκτός κι αν λειτούργησε ως ατομική επιχείρηση με τη δική σας μόνο παρουσία και κανενός άλλου μέλους του Δ.Σ.

3.-ΘΛΙΒΕΡΟ αποτέλεσμα της ως άνω αδράνειας της εταιρείας, όχι μόνο για το διάστημα των 28 ΜΗΝΩΝ που είμαι εγώ μέλος του Δ.Σ., αλλά και για όλο το διάστημα των τελευταίων 8 ΕΤΩΝ ηου είστε Πρόεδρος, είναι η εμφάνιση συσσωρευμένων ζημιών, που δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν.
4. Το φιλέτο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ που ιδιοκτησιακά ανήκει στην εταιρεία, έχει τα τελευταία 8 ΧΡΟΝΙΑ που ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, εγκαταλειφθεί αποκλειστικά με ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ στα χέρια του κάθε καταπατητή.

5.-Λαμβάνοντας υπ 'όψιν την παραπάνω συμπεριφορά σας, τόσο στην εταιρεία όσο και στην Π.Ε. Ημαθίας προκύπτει η έλλειψη διάθεσης να συνεργαστείτε με τους Περιφερειακούς σας Συμβούλους για το καλό της Ημαθίας και της παράταξης γενικότερα

6.-Μετά οπό αυτά και ΕΠΕΙΔΗ στη μέχρι σήμερα διαδρομή μου έχω μάθει και να συμπεριφέρομαι συλλογικά και να προσπαθώ να κάνω πράξη μετεκλογικά όσα είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά.

Σας υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. της ΑΜΑΛΘΕΙΑ και παρακαλώ να γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος
ΝΕΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Το πρωτότυπο έγγραφο:
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο