"Κάν' το ν' ακουστεί 2022": Ψηφίζουμε τις συμμετοχές του 4ου Νηπιαγωγείου, του ΕΝΕΕΓΥΛ και του Μουσικού Σχολείου Βέροιας!


Με τρία διαγωνιζόμενα τραγούδια συμμετέχει η Βέροια στον Διαγωνισμό "Κάν' το ν' ακουστεί 2022"... Το 4ο Νηπιαγωγείο Βέροιας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Βέροιας και, φυσικά, το Μουσικό Σχολείο Βέροιας ανέλαβαν δράση και μπήκαν δυναμικά στον όμορφο μουσικό διαγωνισμό για σχολεία από όλη την Ελλάδα!

Μπείτε στην ιστοσελίδα:


και για ευκολία στην ανεύρεση των Βεροιώτικων συμμετοχών πατήστε ctrl + F (αναζήτηση) και στο πλαίσιο που θα βγει γράψτε "Βέροια". Θα επισημανθούν τα τρία τραγούδια, τα οποία μπορείτε να ακούσετε και μετά από λίγη ώρα θα βγει στα δεξιά μια "καρδούλα" την οποία πατάτε για να ψηφίσετε την συμμετοχή! 

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα (25/4/2022), στις 9 το βράδυ. Ας στηρίξουμε όλοι τις προσπάθειες των παιδιών μας!

Οι συμμετοχές:

7002. Με το μυαλό θα ταξιδέψω στην Ευρώπη - 
4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Βέροιας ταξιδεύουν με το μυαλό και τη φαντασία τους στην Ευρώπη και γνωρίζουν τα μνημεία της 

7072. Στης καραντίνας τον καιρό - 
ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
 Συμμετοχή του ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας στον διαγωνισμό τραγουδιού “Κάν΄το ν’ ακουστεί” 2021-2022. Ένα τραγούδι για τους εναλλακτικούς τρόπους ταξιδιού κατά τη διάρκεια των λοκντάουν και της καραντίνας! Το σχολείο μας επιθυμεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό στην κατηγορία των σχολείων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης

7500. Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα 
Μουσικό Σχολείο Βέροιας

 Όπου και να ταξιδέψουμε η Ελλάδα... μας εμπνέει! 
Τα ταξίδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αποτελούν πηγή ζωής, γνώσης, έμπνευσης, δημιουργικής διάθεσης! Μαγευτικές εικόνες, ιστορίες, ευωδιές μας συντροφεύουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το ταξίδι της ζωής με βάρκα την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας! Αυτό είναι το μήνυμά μας! Ας το κάνουμε να ταξιδέψει!
Συντελεστές: 
Στίχοι - Μουσική: Αναστασία Παναγή, β΄ γυμνασίου
Φωνές: Αναστασία Παναγή, Δημήτρης Αδαμόπουλος, α΄ γυμνασίου
Κιθάρα: Φάνης Τριανταφυλλίδης, γ' γυμνασίου
Φλάουτο: Άλκης Κομματάς - ΠΕ79
Ηχοληψία: Δημήτρης Αδαμόπουλος, α΄ γυμνασίου
Υπεύθυνος καθηγητής: Βασίλης Βαλαβάνης - ΠΕ 79
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο