Λευκή ισοπαλία έφερε η Βέροια κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου


Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε η Βέροια, η οποία έφερε λευκή ισοπαλία στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, το μεσημέρι της Τετάρτης (6/4/2022). 

Η ομάδα της Βέροιας ήταν σαφώς καλύτερη στο σύνολο του αγώνα, δέχτηκε σκληρά μαρκαρίσματα και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της αντίπαλης ομάδας. 

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά η Βέροια γρήγορα ισορρόπησε και έλεγξε τον ρυθμό.

Από το πρώτο 45λεπτο έλλειψαν και μεγάλες φάσεις στις δυο περιοχές. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 5’ με σουτ του Μαλουμανσόκο μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ ενώ είχαν και ένα σουτ του Ενομό στο 9’ έξω από την περιοχή που απόκρουσε σε κόρνερ ο Βελλίδης.

Η Βέροια απείλησε στο 21’ με σου του Πασά μέσα από την περιοχή που απόκρουσε με τα πόδια ο Πίτκας και μια κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 26’ (σέντρα Μπουκουβάλας) που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια κράτησε μακριά από την εστία της τους αντιπάλους και επιθετικά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει φάσεις στην περιοχή του Απόλλωνα.

Στο 47’ μετά από σέντρα του Μούργου, ο Σκόνδρας πήρε κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί του Απόλλωνα έδιωξαν πάνω στην γραμμή, ενώ στο 64’ σουτ του Πασά, μετά από κόρνερ του Οικονόμου πέρασε άουτ. Στο 68’ σουτ του Ορφανίδη μέσα από την περιοχή χτύπησε στο δοκάρι ενώ στο 69’ σουτ του Γιακουμάκη βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, παίζοντας και με αριθμητικό πλεονέκτημα η Βέροια (δυο αποβολές οι γηπεδούχοι) πίεσε για το γκολ. Στο 87' κεφαλιά του Πασά από καλή θέση έδιωξε με τα πόδια ο Πίτκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος (61’ Λουφάκης), Μαλουμανσόκο, Βανκεμβάι, Ενομό (72’ Σουντουρά), Αμπουντού, Τσιμίκας, Καλογέρης, Κουάκου, Αμαραντίδης, Εσούμα.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (85’ Μουχάλης), Πεταυράκης (85’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (72’ Κάτσε), Μούργος (72’ Καπνίδης), Γαβιηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (64’ Ορφανίδης).

Με πληροφορίες από pliroforiodotis.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο