Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη για την Πρωτομαγιά


Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη για την Πρωτομαγιά:

"Ο εορτασμός της 1ης Μαΐου ως επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς, αποτελεί ημέρα μνήμης για τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματα. Χαιρετίζουμε και τιμούμε τη μέρα αυτή η οποία είναι αφιερωμένη στην προάσπιση της εργασίας και στη διατήρηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, από κάθε σκοπιά.

Σε μία περίοδο που οι πληγές της υγειονομικής κρίσης δεν έχουν κλείσει και η ενεργειακή κρίση επηρεάζει σημαντικά τα εισοδήματα, η ενίσχυση της απασχόλησης και τα κίνητρα για τους αυτοαπασχολούμενους, τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ.

Το μήνυμα της Πρωτομαγιάς για καλύτερες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας ώστε να υπάρχει πάντα το αίσθημα της ενότητας και της συλλογικής ευθύνης απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα αποτελεί τη βάση για την περαιτέρω πρόοδο και ευημερία της κοινωνίας μας τόσο στο περιβάλλον εργασίας όσο και στο επίπεδο της ποιότητας ζωής.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον εγγύτερο θεσμό διοίκησης στηρίζοντας την κοινωνία και τους πολίτες. Ως Δημοτική αρχή υπερασπιζόμαστε και διαφυλάττουμε ένα οργανωμένο σύστημα υπηρεσιών βασισμένο στις ικανότητες των υπαλλήλων, προς όφελος των συμπολιτών μας και με σκοπό την πρόοδο του Δήμου.

Καλή Πρωτομαγιά!"
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο