Νέα των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας


Ανακοίνωση από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Βέροιας: Μετά από μεγάλη αποχή εκδηλώσεων από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές λόγω της πανδημίας COVID-19 οι παλαίμαχοι δραστηριοποιούνται ξανά! Ήδη ανταποκρίθηκαν σε 2 προτάσεις για φιλικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στις 16/5/2022 η ομάδα των παλαίμαχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας θα συναντηθεί σε φιλικό αγώνα στην Κατερίνη με την ομάδα παλαίμαχων του Πιερικού, ενώ στις 23/5/2022 θα συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό τουρνουά με τις αντίστοιχες ομάδες του Εδεσσαϊκού και του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στην ομώνυμη πόλη.

Στον παραπάνω αγώνα η ομάδα του Απόλλωνα θα τιμήσει τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί στην ομάδα της Βέροιας, τους Χρήστο Υφαντίδη, Γιάννη Τραπεζανλίδη και Σταύρο Βεζυργιανόπουλο.

Ειδικότερα, τον Χρήστο Υφαντίδη για τη μεγάλη προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (κατοικοεδρεύει στην Κρύα Βρύση), τον Γιάννη Τραπεζανλίδη που αγωνίσθηκε στην Κρύα Βρύση, τον Εδεσσαϊκό και την ομάδα της Βέροιας με μεγάλη επιτυχία, όπως και τον Σταύρο Βεζυργιαννόπουλο με θητεία στην Κρύα Βρύση αλλά και στην Βέροια.

Επίσης οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εύχονται για τις γιορτές σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ημαθίας, Χρόνια Πολλά – Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και αισιοδοξία. Στην Βασίλισσα του Βορρά, την αγαπημένη μας ομάδα ευχόμαστε από καρδιάς πανηγυρική επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Α’Εθνικής – Superleague.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο