Ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτης στην Ημαθία (βίντεο - φώτο)



Επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποιεί ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Σταύρος Αραχωβίτης

Ο κ. Αραχωβίτης μετέβη αρχικά το πρωί της Παρασκευής (8/4/2022) στον κόμβο Κουλούρας, όπου τον υποδέχτηκε η πρ. βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας Τάσος Χαλκίδης και μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας. Παρών ήταν και αντιδήμαρχος Βέροιας, αρμόδιος για τα Αγροτικά Θέματα, Ηλίας Τσιφλίδης, ενώ αργότερα παραβρέθηκε και ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Άγγελος Τόλκας.


Οι αυξήσεις στις τιμές σε ηλεκτρικό ρεύμα και λιπάσματα, η αγωνία για την διάθεση των προϊόντων, οι αποζημιώσεις και το γενικότερο σύστημα του ΕΛΓΑ ήταν μερικά από τα θέματα που τέθηκαν και απασχολούν τους αγρότες της Ημαθίας και γύρω από αυτά περιστράφηκε η συζήτηση του πρώην Υπουργού Σταύρου Αραχωβίτη και της πρ. βουλευτή Φρόσως Καρασαρλίδου με τους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις ερωταπαντήσεις του Σταύρου Αραχωβίτη στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ μετά την συνάντηση της Κουλούρας και αποσπάσματα από τη συζήτηση που προηγήθηκε:


Μετά την Κουλούρα ο Σταύρος Αραχωβίτης και το κλιμάκιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετέβησαν σε καλλιέργειες και θερμοκήπια στον Αγ. Γεώργιο Βέροιας και στην διασταύρωση Νάουσας, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της περιοχής. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο