Παράλληλες Εκδηλώσεις του Δήμου Η.Π. Νάουσας την Παρασκευή (29.04.2022) για την 200η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της πόλης


Εκδήλωση γνωριμίας (pre-concert) του μουσικού έργου «Naousa Concerto» και του παγκοσμίου φήμης συνθέτη Sergio Assad θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 29 Απριλίου στη Νάουσα, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρ. Λαναράς» (αίθουσα ΕΡΙΑ, ώρα 19:00). Ομιλητές: Δρ. Γιώργος-Ιούλιος Παπαδόπουλος (επιμέλεια- συντονισμός παρουσίασης), Sergio Assad (συνθέτης του έργου), Θάνος Μήτσαλας (σολίστ στο έργο «Naousa Concerto»).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Για την προσέλευση στην αίθουσα ΕΡΙΑ, ισχύουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά (νόσησης ή εμβολιασμού).

Υπενθυμίζεται ότι το κοντσέρτο «Naousa Concerto» για κιθάρα και Συμφωνική Ορχήστρα του συνθέτη Sergio Assad, με την επιμέλεια του διεθνούς φήμης, Ναουσαίου σολίστα κιθάρας Θάνου Μήτσαλα, θα παρουσιαστεί σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης», το Σάββατο (30.04.2022) το βράδυ, σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. (Η μουσική διεύθυνση έχει ανατεθεί στον εξέχοντα αρχιμουσικό Βλαδίμηρο Συμεωνίδη)

Επίσης, την Παρασκευή το βράδυ (ώρα 21:00), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Η.Π. Νάουσας για την 200η Επέτειο  του Ολοκαυτώματος της πόλης, θα ακολουθήσει,  στο δημοτικό πάρκο η Ιστορική αναβίωση του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, με τη συμμετοχή πολιτιστικών φορέων της πόλης, μελών συλλόγου ιστορίας και αναπαράστασης Γιαννιτσών κλπ. (Σενάριο - σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας, σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, των ταινιών ''Έξοδος 1826" και "Πολιορκία").
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο