Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το «Κυνήγι Θησαυρού» Θετικών Επιστημών του 3ου Γυμνασίου Βέροιας με την υποστήριξη του Δ. Βέροιας


Δ.Τ. από το Δήμο Βέροιας: Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το «Κυνήγι Θησαυρού» Θετικών Επιστημών που διοργάνωσε το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας την Τρίτη 12 Απρίλιου από τις 10:00 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου.

Ο μαθητικός διαγωνισμός απευθύνονταν σε μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στην Γ΄ Γυμνασίου. Συμμετοχή δήλωσαν ομάδες από γυμνάσια όλου του Δήμου Βέροιας και στη διοργάνωση συνέβαλαν όλοι οι μαθητές της Γ΄ γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Βέροιας. Νικήτριες κρίθηκαν δύο ομάδες από 4ο Γυμνάσιο Βέροιας. Ο διαγωνισμός βασίζονταν σε γνώσεις αλλά κυρίως σε δεξιότητες που έχουν αποκτήσει μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου στα μαθήματα των Θετικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά). 


Στόχοι του διαγωνισμού ήταν οι συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν με κριτικό τρόπο τις γνώσεις που απέκτησαν στα γυμνασιακά τους χρόνια στα μαθήματα των Θετικών Επιστημών, να χρησιμοποιήσουν την επινοητικότητά τους, να εξασκηθούν στην επίλυση προβλημάτων, να επιστρατεύσουν την δημιουργική τους σκέψη, να λειτουργήσουν συνεργατικά για την επίτευξη κοινών σκοπών και να συναγωνιστούν σε κλίμα ευγενούς άμιλλας. 


Στους νικητές δόθηκαν έπαθλα, όπως και κεράσματα σε όλους τους συμμετέχοντες από  τον Δήμο Βέροιας που υποστήριξε την όλη δράση.

Την οργάνωση του διαγωνισμού συντόνισαν και επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Τσισμανίδης Βασίλειος, Φυσικός και Νίκα Αικατερίνη, Χημικός από το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας.


Ο Δήμος Βέροιας συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς κ. Τσισμανίδη και κ. Νίκα, το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολείων που συμμετείχαν και ευχαριστεί επίσης τη σχολική επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο