Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βέροια ενόψει του αγώνα "Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας" (10/4/2022)


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Βέροιας, ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα "Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας", την Κυριακή 10 Απριλίου 2022. Συγκεκριμένα: 

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την  πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά  την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα την Κυριακή 10-04-2022, αποφασίζουμε:

Την Κυριακή 10-04-2022 και κατά τις ώρες 12:00΄ έως και 18:00΄ τις κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:  
  • Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, εφόσον απαιτηθεί, στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου.  
  • Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό  Παυσανίου έως τη συμβολή της με την οδό Ζωναρά, εκατέρωθεν της οδού.  

Α. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με ευθύνη και  μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.  

Β. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της  Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γενικώς οχήματα έκτακτης  ανάγκης.  
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο