Πρωταθλήτρια στον Α' Όμιλο της Super League 2 η "Βασίλισσα" - Νίκησε με 1-3 τον Θεσπρωτο και "στοχεύει" στην άνοδο


Το πρώτο βήμα για την άνοδο της Βέροιας στην "μεγάλη" κατηγορία έγινε και μετά την νίκη της επί του Θεσπρωτού είναι μαθηματικά πρωταθλήτρια του Α' ομίλου είναι η Βέροια. 

Στον εκτός έδρας αγώνα, προτελευταίο του Πρωταθλήματος, η Βέροια νίκησε την Τετάρτη 27/4/2022 με 1-3 τον Θεσπρωτό και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο. Η Βέροια θα αντιμετωπίσει σε διπλό αγώνα μπαράζ τον Λεβαδειακό (πρώτο του Β΄ Ομίλου) τον Μάιο..

Στα του αγώνα, οι Βεροιώτες έδειξαν από την αρχή τις επιθετικές τους διαθέσεις και έτσι επιχείρησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Γιακουμάκη στα 50 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με σουτ το οποίο τελικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κίναλης. 

Τελικά το γρήγορο αποτέλεσμα ήρθε μόλις στο 10’ όταν ο Πασάς με σουτ εκτέλεσε και διαμόρφωσε το 0-1. Η Βέροια προσπαθεί να πιέσει την άμυνα της Θεσπρωτίας δημιουργώντας ευκαιρίες χωρίς όμως ωστόσο να βρίσκουν δίχτυα. Στο 20’ ο Γιακουμάκης ξανά δημιουργεί την ευκαιρία για την ομάδα της Ημαθίας με σουτ το οποίο όμως απέκρουσε ξανά ο αντίπαλος τερματοφύλακας . Το δεύτερο τέρμα για την Βέροια ήρθε στο 21’ όταν ο Τσάρλς Κουατένγκ κάνει το 0-2 με σούτ εκτός περιοχής. 
Το πρώτο μέρος του αγώνα κυλάει με την Ημαθιώτικη ομάδα να κάνει ευκαιρίες  οι οποίες δεν έφεραν αποτέλεσμα.  Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος ομάδα θέλει να κλείσει το πρώτο μέρος της αναμέτρησης φέρνοντας και εκείνη ένα αποτέλεσμα με την πρώτη απόπειρα να γίνεται στο 34’ και στο 41’ με τον Γεωργούδη όμως ο τερματοφύλακας  Βελλίδης ήταν εκεί για να υπερασπιστεί την εστία του. 

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι δύο ομάδες έχοντας ανεβάσει πίεση δημιουργεί ένα καλό παιχνίδι έτσι στην αρχή του δευτέρου μέρους και στο 45’ ο Μούργος και μετά από την ασίστ του Οικονόμου κάνει το 0-3 με σουτ.  Έτσι και πάλι οι παίκτες του Δερμιτζάκη παίζοντας ένα καλό παιχνίδι προσπαθούν να φέρουν ένα ακόμα αποτέλεσμα.  Το τελικό σκορ διαμορφώνει ο Κωνσταντίνου κάνοντας το 1-3 για την ομάδα της Θεσπρωτίας με εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητής: Μανούχος (Τριανταφύλλου, Μπαλτάς)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσιο, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Κωνσταντίνου, Λύγκας (46’ Στεργίου), Ζιώγας (56’ Μαρτίνες), Σαραντίδης (72’ Μπονίγια), Πατσέκο (56’ Βαταμίδης), Γεωργούσης (46’ Πούφλης).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Παπαχρήστος, Οικονόμου (56’ Μπλέτσας), Κάτσε, Κουάτεγκ (46’ Ορφανίδης), Μούργος (56’ Πόζογλου), Πασάς (56’ Καπνίδης), Γιακουμάκης (71’ Ισαακίδης).

Αποτελέσματα αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ Β – ΑΕΛ 2-0
Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Λάρισας 2-1
Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β 0-1
Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός 0-1
Καβάλα – Ηρακλής 1-1
Θεσπρωτός – ΝΠΣ Βέροια 1-3
Ξάνθη – Απόλλων Πόντου 2-1
Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2
Ρεπό: Τρίκαλα

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο