Σύγχρονη μονάδα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας δώρισαν επιχειρηματίες στον Δ. Νάουσας για τις ανάγκες του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Βάλιας


ΔΤ από Δ. Νάουσας: Μια σύγχρονη μονάδα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας δώρισαν στον Δήμο Νάουσας για τις ανάγκες του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Βάλιας, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Γιαννακίδης και  Άλκης Τριανταφυλλόπουλος. 

Η εγκατάσταση της μονάδας στον βρεφονηπιακό σταθμό ολοκληρώθηκε πρόσφατα  και σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση προς τους δωρητές στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Βάλιας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, της Προέδρου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Στέλλας Αραμπατζή, του Αντιδημάρχου Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού Βασίλη Τζουβάρα, των Δημοτικών Συμβούλων Στάθη Λογδανίδη  και Αλέκου Χατζηιωαννίδη, του Προέδρου της Αναπτυξιακής Ημαθίας Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, εκπροσώπου του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, της Διευθύντριας του Νομικού Προσώπου Φρόσως Άτση και εργαζομένων του βρεφονηπιακού σταθμού. 

Ο Δήμαρχος Νάουσας αφού συνεχάρη τους επιχειρηματίες για την πρωτοβουλία, τους ευχαρίστησε θερμά εκ  μέρους όλης της δημοτικής αρχής για την ευγενική  χορηγία του σύγχρονου εξοπλισμού μηχανικού αερισμού, τονίζοντας ότι τέτοιες εθελοντικές ενέργειες καταδεικνύουν την ευαισθησία για κοινωνική προσφορά, όπως είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και της φιλοξενίας των παιδιών στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Βάλιας. 

Επισημαίνεται ότι το εν λόγω σύστημα  μηχανικού αερισμού που τοποθετήθηκε στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Βάλιας  παρέχει φρέσκο, καθαρό αέρα, απαλλαγμένο από σκόνη και οσμές, προσφέροντας παράλληλα οικονομία στη χρήση των συστημάτων θέρμανσης – κλιματισμού. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο