Στο Αργοστόλι με την Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ Μαύρης Λευτέρης και Καραϊωσήφ Αλέξανδρος


Θα συμμετέχουν σε Προπονητικό Camp προετοιμασίας μέχρι τη Μ. Πέμπτη

Στο Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης" από το Σάββατο 16 Απριλίου ως τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες. 

Στο προπονητικό καμπ θα πάρουν μέρος συνολικά 8 αθλητές με αναπηρία συνοδευόμενοι από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κ. Νταουντάκη Ελευθερία και τον Τεχνικό Σύμβουλο της Εθνικής Ομάδας και του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, με τη συνεργασία και τη βοήθεια του πρώην Ομοσπονδιακού Προπονητή και νυν προπονητή του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς κ. Πολίτση Πολυχρόνη.
 
Οι προπονήσεις θα είναι διπλές, τόσο στο Κλειστό Γυμναστήριο (προπόνηση τεχνικής-τακτικής), όσο και στο ανοιχτό γήπεδο Στίβου (προπονήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης). Στις προπονήσεις θα συμμετέχουν και αθλητές της τοπικής ομάδας ΑΣΕΑ Κεφαλονιά ως sparing parteners. 

Μαζί με τον κ. Καραϊωσήφ, στο Αργοστόλι βρίσκεται και ο διεθνής αθλητής του "Εν Σώματι Υγιει" και μέλος του Εθνικού Σχεδιασμού για την Επιτραπέζια Αντίσφαίριση, Μαύρης Ελευθέριος, ο οποίος στο εγγύς μέλλον πρόκειται να συμμετέχει σε τρία Διεθνή Τουρνουά, με στόχο την είσοδό του στην παγκόσμια κατάταξη και την εδραίωσή του στην Εθνική μας Ομάδας.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο