Τηλεδιάσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία του Τάσου Μπαρτζώκα


ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα: Τηλεδιάσκεψη, μεταξύ του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντά και μελών από όλη την Ελλάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Στέργιος Κύρτσος, διοργάνωσε και συντόνισε με πρωτοβουλία του ο Τάσος Μπαρτζώκας, έχοντας ως θέμα το υψηλό κόστος παραγωγής της κτηνοτροφίας και τις προτάσεις αντιμετώπισής του.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, την οποία και προλόγισε ο Βουλευτής, συζητήθηκαν τα ζητήματα των υπέρογκων τιμών στις ζωοτροφές, το θέμα της ενεργειακής ακρίβειας, η ανάγκη επέκτασης των συνδεδεμένων ενισχύσεων σε ζωοτροφικά προϊόντα, καθώς και η εντατικοποίηση των ελέγχων για τις ελληνοποιήσεις.

Ο Υπουργός, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη συγκυρία για τους κτηνοτρόφους, προανήγγειλε την εμβάθυνση των μέτρων στήριξης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, οι οποίες όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «θα αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση του κόστους παραγωγής των κτηνοτρόφων και στην απεξάρτησή τους από τις επιδράσεις της εκάστοτε δυσμενούς συγκυρίας».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας προτίθεται να διοργανώσει συνάντηση με τον Υπουργό και τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων και εκ του σύνεγγυς, αναγνωρίζοντας ότι οι λύσεις προέρχονται από το διάλογο, τη σύνθεση απόψεων και τη διαρκή επικοινωνία.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο