Βέροια: Στην Παλαιά Μητρόπολη η πρώτη Ανάσταση και στην πλ. Εληάς η Αναστάσιμη τελετή


ΔΤ από Μητρόπολη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας: Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς και φιλακόλουθους Βεροιείς, ότι το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου στις 8:00 π.μ. στον ιστορικό Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.   

Επίσης, στις 11 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στη συνέχεια λιτανευτικώς θα μεταβεί στην Πλατεία Ελιάς, όπου θα προεξάρχει στην επίσημη τελετή της Αναστάσεως και έπειτα θα επιστρέψει στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. 

Τέλος, την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου στις 10:30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, θα λάβει χώρα ο Εσπερινός της Αγάπης προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο