"Έφυγε" ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης


Έφυγε από τη ζωή, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης σε ηλικία 62 ετών, μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας του με κορωνοϊό. 

[Ενημέρωση:] Η κηδεία του Φώτη Καραβασίλη θα τελεστεί στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου 2022, στους Αγίους Αναργύρους Βέροιας, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο Ναό από τις 17.00. Η ταφή θα γίνει στα κοιμητήρια Ραχιάς.

Μια είδηση που δεν θέλαμε να ακούσουμε και δεν θέλαμε να την πιστέψουμε όταν την ακούσαμε... Ο Φώτης Καραβασίλης ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, για πάνω από 35 χρόνια ενεργός δικηγόρος και ενεργός πολίτης, ενώ τα τελευταία χρόνια πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. 

Το γραφείο του βρισκόταν στην οδό Δ. Βικέλα 1, στον 1ο όροφο. Ακριβώς δίπλα από το γραφείο του InVeria.gr. Αλλά δεν ήταν απλώς "γείτονας", ήταν φίλος και "πατέρας". Πάλεψε, αλλά τα υποκείμενα νοσήματα δεν του άφησαν περιθώριο. 

Σύντομο βιογραφικό

Ο Φώτης Καραβασίλης είχε ενεργή συμμετοχή στον Σύλλογο Φοιτητών Νομικής Θράκης «Κώστας Βάρναλης» και στο Φοιτητικό Όμιλο Θεάτρου Κινηματογράφου Κομοτηνής «ΦΟΘΚ».

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας τις τετραετίες 1986-1990 & 1990-1994,  Αντιδήμαρχος Βέροιας 1990-1991, Προέδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Μαρμάρων 1991-1994, Αντινομάρχης Ημαθίας 1995-1998 με αρμοδιότητα στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό, τη Νέα Γενιά και τα Οικονομικά της Νομαρχίας Ημαθίας.

Είχε εθελοντική συμμετοχή σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία και υπήρξε μέλος της Κίνησης για τη Διεθνή Ειρήνη και τον Αφοπλισμό

Θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας την περίοδο 2011-2017 και ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας από τον Ιανουάριου του 2018 έως και την ημέρα του θανάτου του, στις 9 Μαΐου 2022.

Καλό ταξίδι Φώτη... Συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο