Ενημέρωση για την πορεία κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στη Βέροια έκανε ο Δήμαρχος


Στο θέμα της έναρξης των εργασιών για το δίκτυο του φυσικού αερίου στη Βέροια αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, περιγράφοντας μάλιστα το πως θα κινηθεί το δίκτυο. 

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, η κεντρική μονάδα αποθήκευσης του φυσικού αερίου θα είναι σε δημοτικό οικόπεδο στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας, το οποίο παραχώρησε ο Δήμος προς χρήση στην ΔΕΔΑ. Από εκεί μέσω του δρόμου Άμμου - Βέροια θα έρχεται ο αγωγός που θα διακλαδώνεται στα φανάρια της Πιερίων, για να τροφοδοτεί την περιοχή πάνω και της οδού Πιερίων, ενώ σε πρώτη φάση θα φτάνει μέχρι το Μακροχώρι, ενώ θα υπάρξει και "αναμονή" στην είσοδο της Βέροιας από την πλευρά της Νάουσας, καθώς θα υπάρχει στο μέλλον σύνδεση με τον αγωγό φυσικού αερίου από το χωριό Άσπρο Πέλλας. 

Σχετικά με τις τιμές και το αν είναι τελικά συμφέρουσα η χρήση, ο Δήμαρχος σχολίασε πως αυτό είναι μία άλλη κουβέντα... 

Στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης διερωτήθηκε γιατί δεν συνδυάστηκαν τα έργα της ΔΕΥΑΒ που έγιναν στο κέντρο της Βέροιας με τα έργα του φυσικού αερίου, καθώς το "ράβε - ξήλωνε" θα ταλαιπωρήσει διπλά τους πολίτες. 

Ανταπαντώντας ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το έργο του φυσικού αερίου έχει αρχικό χρονοδιάγραμμα έως το 2023 και θα υπάρχει συνέχεια. Συνεπώς, δεν θα μπορούσαν να συμπέσουν τα έργα. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο