Εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν. Ημαθίας - Τ. Μπαρτζώκας: "Η ΕΑΥΝΗ έκανε πράξη τον αλτρουισμό της. Συγχαρητήρια!"Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ημαθίας: Συγκινητική ήταν η προσέλευση των μελών μας στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, με συνδιοργανωτές την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Πέρα από κάθε προσδοκία, προσήλθαν αστυνομικοί και πολίτες να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Ε.Α.Υ.Ν.Η., καθώς επίσης και να δηλώσουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο σύλλογο του Νομού Ημαθίας.

Ο μεγάλος αριθμός μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν (62) θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση συναδέλφων – μελών μας, οικείων τους προσώπων, καθώς και συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες οι οποίες χρήζουν την μετάγγιση αίματος.


Οφείλουμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έδωσαν αίμα και τους διαβεβαιώνουμε πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες μας, δεσμεύει την Ένωση μας, να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τόσο τις κοινωνικές ευαισθησίες της Ένωσης μας, όσο και την κοινωνική προσφορά μας απέναντι στους συναδέρφους και τους συμπολίτες της Ημαθίας.

Ανάρτηση του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα στα social media:


Στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας!
Πάντα συμμετέχω με χαρά σε τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αναδεικνύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Αστυνομίας μας, την ανθρωπιά της και την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Δώσαμε όλοι μαζί το παρών στο δεκάλεπτο που σώζει ζωές! 
Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από την καρδιά ενός εθελοντή! Σήμερα (σ.σ. 16/5), η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας έκανε πράξη τον αλτρουισμό της! Συγχαρητήρια!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο