Η εξόδιος ακολουθία του Μητροπολίτη Δράμας Παύλου (φώτο - βίντεο)


Στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαΐου 2022 η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας Παύλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, βρισκόμενος στην ιδιαίτερη Πατρίδα, την Ημαθία. 

Στην κηδεία του Ημαθιώτη Μητροπολίτη Δράμας χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και πλήθος Αρχιερέων, μεταξύ αυτών και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων

Επικηδείους εκφώνησαν ο εκπρόσωπος του Οικ. Πατριάρχη και τοποτηρητής της Μητρόπολης Δράμας, Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο Αρχιεγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, εκπρόσωπος του Προέδρου και των Μελών της,  εκπρόσωποι του Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ο αντιπεριφερειάρεχης Δράμας, ο Δήμαρχος Δράμας, φίλος του μακαριστού από την Τραπεζούντα που τον αποχαιρέτησε στα Ποντιακά και έφερε λίγο χώμα από την γη της Τραπεζούντας, καθώς και εκπρόσωπος των κληρικών της Μητρόπολης Δράμας. 

Το βίντεο της εξοδίου Ακολουθίας:


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο