Η προαγωνιστική ομάδα του Πήγασου Ημαθίας στον «Λευκό Πύργο 2022»



Δ.Τ. από τον Πήγασο Ημαθίας: Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι διεθνείς κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «Λευκός Πύργος 2022».

Από την ομάδα του Πήγασου Ημαθίας συμμετείχαν έξι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι με τις ουσιαστικές οδηγίες του προπονητή τους κ. Στέλιου Αμπατζίδη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να αποσπάσουν θετικές εντυπώσεις και φυσικά το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. 

Τα ΄΄δελφίνια΄΄ του Πήγασου πήραν μέρος συνολικά σε δεκαέξι αγωνίσματα εκ των οποίων στα εννέα κατάφεραν να κάνουν νέα ατομικά ρεκόρ. Επίσης είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν για πρώτη φορά σε έξι αγωνίσματα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον προπονητή τους να εξάγει τα συμπεράσματά του. 

Μία δεύτερη θέση από τον αθλητή Γεωργίου Δημήτριο στα 100μ. ύπτιο και μία τρίτη θέση από τον αθλητή Γιαννιώτη Χρήστο στα 200μ. ύπτιο αποδεικνύουν ότι οι μικροί μας αθλητές έχουν το μέλλον μπροστά τους και ότι τους περιμένουν μεγαλύτερες επιτυχίες!

Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στον «Λευκό Πύργο 2022»:
Μπαϊρακτάρη Φρόσω
Γιαννιώτης Χρήστος
Πασίδου Ευρώπη
Γεωργιάδου Μαρία
Γεωργίου Δημήτρης
Γεωργιάδης Παναγιώτης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο