Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Παιδικούς - Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Βέροιας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ανακοινώνεται ότι η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων εγγραφής-επανεγγραφής  νηπίων-βρεφών  στους  Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Βέροιας  για το σχολικό έτος 2022-2023 ορίζεται η 16η Mαϊου 2022 και η ημερομηνία λήξης τους η 6η Iουνίου 2022.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας  και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός θα γίνεται ηλεκτρονικά (σκαναρισμένα ευκρινή αντίγραφα) στο email του σταθμού της 1ης επιλογής των γονέων και με φυσική παρουσία  στο σταθμό της 1ης επιλογής  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.  

Στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς γίνονται δεκτά  βρέφη  ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 ετών και στους παιδικούς σταθμούς νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή-επανεγγραφή βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του νομικού προσώπου (veriakapa.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς θα απευθύνονται στα γραφεία διοίκησης παιδικών σταθμών (τηλ.2331022178 εσωτ.4)  και στους παρακάτω παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς:


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο