Με νίκη το φινάλε του Πρωταθλήματος για τη Βέροια κόντρα στην Καβάλα (2-1)


Φινάλε όπως της άξιζε πραγματοποίησε η Βέροια στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Καβάλα, το μεσημέρι της Κυριακής (1/5/2022). Η ομάδα της Ημαθίας διατηρώντας την καλή της εικόνα επικράτησε με 2-1 έναντι της Καβάλας. 

Αν και στην αρχή του παιχνιδιού η Βέροια κρατούσε χαμηλά την απόδοση της καθώς δεν έκανε ευκαιρίες για να σημειώσει τέρμα αυτό άλλαξε όταν στο 8’ ο Στίκας με όμορφη ενέργεια διαμορφώνει το 0-1 για την γηπεδούχο ομάδα, τότε οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ανέβασαν στροφές με αποτέλεσμα να πιέζουν πιο πολύ τον αντίπαλο τους δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία για τέρμα η οποία όμως δεν έγινε.  Η Καβάλα συνεχίζει να παίζει καλό παιχνίδι κάνοντας ευκαιρίες για άλλο ένα τέρμα όμως χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου αυτό δεν είναι εφικτό.

Έτσι στο 29’ ο Κάτσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-1 για την “ Bασίλισσα” δίνοντας χαρά στον κόσμο της ομάδας που βρισκόταν στο γήπεδο για να την υποστηρίξει με το δυναμικό παρών της. 
Οι παίκτες της Βέροιας στο δεύτερο μέρος παρουσίασαν μια πιο καλή εικόνα δημιουργώντας ξανά ευκαιρίες , μια εξ αυτών στο 69’ όταν ο Μαραγκός εκτελεί το 2-1  το οποίο είναι και το τελικό. 
Οι φιλοξενούμενοι ακόμη μια φορά θέλησαν να βρουν δίχτυα αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι και έτσι δεν τα κατάφεραν. 

Στην εκπνοή του χρόνου της αναμέτρησης η Βέροια είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες η μια στο 84’ και η άλλη λίγα λεπτά μετά αλλά δεν κατάφεραν όμως να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα.

Αξίζει να αναφερθεί πως λίγο πριν την σέντρα του αγώνα Βέροιας – Καβάλας ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ της Α.Ο.Κ. παρατάχτηκαν στην σειρά θέλοντας έτσι να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές συναδέλφους τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μετά το τέλος του αγώνα όλη η Βέροια ΝΠΣ  έγινε μια αγκαλιά στο κέντρο του γηπέδου θέλοντας έτσι να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία σε όλους τους αγώνες.

Η Βέροια τώρα καλείται να αναμετρηθεί με τον Λεβαδειακό σε αγώνες μπαράζ.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Χατζηνάκος, Τσακίρης)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Ορφανίδης, Κάτσε (46’ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (67’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κουατέγκ (35’ Πόζογλου), Πασάς (79’ Καπνίδης).

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Θωμαϊδης, Μπελεβώνης (71’ Γροσδάνης), Πανουργιάς (60’ Καραγιάννης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (79’ Αλίμι), Σταμένκοβιτς, Αμμούρ.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο