"ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής" το νέο όνομα του ΚΙΝ.ΑΛ. - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τις Νομαρχιακές Επιτροπές


«ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» θα είναι το όνομα του πάλαι ποτέ "Κινήματος Αλλαγής" (σκέτο), όπως αποφάσισαν με την ψήφο τους την Κυριακή (8/5/2022) η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 170.000 μελών και και φίλων του κόμματος με την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε το πρωί και έλαβε δύο παρατάσεις για την ολοκλήρωσή της.

Αν και δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί αναλυτικά αποτελέσματα φέρεται πως το νέο όνομα του κόμματος επιλέχθηκε από τους ψηφοφόρους με σχεδόν καθολικό ποσοστό έναντι της δεύτερης πρότασης της διατήρησης του ονόματος «Κίνημα Αλλαγής».

Η διαδικασία αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για την διαδικασία επαναπροσδιορισμού του έως σήμερα Κινήματος Αλλαγής. Ολοκληρώνεται με το Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 22 Μαΐού στο γήπεδο του TAE-KWON-DO και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα ζητήματα της πολιτικής τακτικής και της φυσιογνωμίας του φορέα. 

Στην διαδικασία της Κυριακής και οι 4.602 αντιπρόσωποι - σύνεδροι που θα μετάσχουν στο συνέδριο, όσο και οι Νομαρχιακές και Τοπικές Οργανώσεις.

Όσον αφορά στην Ημαθία, τα πράγματα ακόμα στα της καταμέτρησης είναι θολά, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα έχουμε ριζικές αλλαγές στη Νομαρχιακή Επιτροπή και επικράτηση του... κάμπου! Οψόμεθα, λογικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, με τις επίσημες ανακοινώσεις. 

 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ:

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής το βράδυ της Κυριακής (8/5) δήλωσε τα εξής:

Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους.

Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε.

Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας , η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας.

Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.

Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία.

Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας.

Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες.

Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο