Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΠΝ για την εκδημία του Μητροπολίτη Δράμας - Θα μισθώσει λεωφορείο για την κηδεία


Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας εκφράζει την θλίψη της για την εκδημία του Μητροπολίτη Δράμας Παύλου και ανακοίνωσε πως θα μισθώσει λεωφορείο για την κηδεία του, την Τρίτη (3/5/2022) στην Δράμα. 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης" με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκε την κοίμηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ. Παύλου. 

Ο αγαπητός σε όλους Ιεράρχης, ένθερμος αγωνιστής του Ποντιακού Ελληνισμού, στενός φίλος και συμπαράστασης της Λέσχης και της Βιβλιοθήκης, μας άφησε αιφνιδίως τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Μαΐου, ενώ προηγουμένως συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις 200 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας.

Είθε η Παναγία Σουμελά να χαρίζει δύναμη στους οικείους του. Αιωνία αυτού η μνήμη.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως, ενημερώνει ότι πρόκειται να δρομολογήσει λεωφορείο από τη Νάουσα για την Δράμα, για την εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτου Δράμας Παύλου. 
Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται έως σήμερα, Δευτέρα 2 Μαΐου, ώρα 21:00 στο τηλέφωνο 2332022577. Το αντίτιμο συμμετοχής θα καθοριστεί βάσει του αριθμού των επιβατών. Αναχώρηση στις 13:00 από το κτίριο της Λέσχης.
Η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου θα ψαλεί την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 στις 17:30 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο