Συνέντευξη Τύπου για την Ημερίδα αφιερωμένη στον Θανάση Γεωργιάδη


Συνέντευξη Τύπου για την ημερίδα – πολιτικό μνημόσυνο στην μνήμη του γιατρού Θανάση Γεωργιάδη  πραγματοποιήθηκε από την οργανωτική επιτροπή την Τετάρτη (25/5/2022).

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής μίλησαν οι Κώστας Ασλάνογλου, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου και Ιορδάνης Ελευθεράκης, ενώ ήταν παρόν και ο Δημήτρης Ταχματζίδης, οι οποίοι  έκαναν μια μικρή εισαγωγή στο τι θα περιλαμβάνει η  Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο "Αιγές Μέλαθρον" στη Βέροια.

Ο Κώστας Ασλάνογλου είπε, μεταξύ άλλων, ότι «η ημερίδα πρόκειται για μια δέσμευση στον αείμνηστο Θανάση, είχαμε πει πως όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω κορωνοϊού θα δημιουργήσουμε κάτι τέτοιο». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι αυτή η ημερίδα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με αυτόν τον τρόπο θα μας επιτραπεί να διατηρήσουμε ζωντανή την μνήμη του Θανάση Γεωργιάδη, θα μας βλέπει από ψηλά και θα είναι ευχαριστημένος».

Τέλος τον λόγο πήραν ο κ.Χατζηαθανασίου και ο κ. Ελευθεράκης οι οποίοι και εκείνοι με την σειρά τους αναφέρθηκαν στον εκλιπόντα ιατρό και πολιτικό και αναφέρθηκαν στα θέματα της ημερίδας.

Το πρόγραμμα:
 Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο