"Στραβοπάτησε" η Βέροια στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο - Έχασε με 0-1 από τον Λεβαδειακό


Με γκολ του Costa στο 59' ο Λεβαδειακός κατάφερε να "αποδράσει" από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, αν και η "Βασίλισσα του Βορρά" είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Βέροιας για τον πρώτο  αγώνα ενάντια στον Λεβαδειακό για τα μπαράζ ανόδου.  Παρόντες στον αγώνα ήταν μεγάλες προσωπικότητες της Σούπερι Λίγκ 2 και Σούπερ Λίγκ (προπονητές, παίκτες, δημοσιογράφοι) ενώ πριν την αναμέτρηση έγινε βράβευση , καλύτερη διαιτητής αναδείχθηκε η Ελένη Αντωνίου, καλύτερος προπονητής ο κόουτς της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης, καλύτερος τερματοφύλακας ο Δημήτρης Ταίρης από την ΠΑΕ Καλαμάτα ενώ πολυτιμότερος παίκτης (MVP) και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γιάννης Πασάς.

Στα του αγώνα στο πρώτο μπαράζ ανόδου στην μεγάλη κατηγορία η ομάδα της Ημαθίας ξεκίνησε καλά απειλώντας την εστία του Λεβαδειακού με την κεφαλιά του Πασά μετά από σέντρα του Γιακουμάκη μόλις στο 4’ όμως η μπάλα φεύγει λίγο πιο έξω από το αντίπαλο δοκάρι,στη συνέχεια και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ίδιος παίκτης ύστερα από κόρνερ δημιουργεί την ευκαιρία για την Βέροια η οποία είναι ανεπιτυχής.  Ο Πασάς φάνηκε να είναι αρκετά απειλητικός σε αυτές τις δύο ευκαιρίες. 

Η φιλοξενούμενη ομάδα ψάχνει τις ευκαιρίες για να σημειώσει τέρμα με την ενέργεια του Μυτίδη στο 36’ την οποία μπλοκάρει επιτυχώς ο Βελλίδης.  Αργότερα  πάλι ο Μυτίδης στο 41’ με κεφαλιά αυτή την φορά προσπαθεί να κάνει το 0-1 αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της «Βασίλισσας».  Παρόλο που αρχικά η Βέροια μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι ο Λεβαδειακός στην συνέχεια και πριν το τέλος του πρώτου μέρους έχει και πάλι την κατοχή της μπάλας.  Το πρώτο μέρος έκλεισε με λίγες και καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες αρχικά με τις δύο προσπάθειες του Πασά και έπειτα με την προσπάθεια του Μυτίδη.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους το ανεπιτυχές σούτ του Νίλι δείχνει την επιμονή της αντίπαλης ομάδας να πάρει την νίκη. 

Το 0-1 για τον Λεβαδειακό κάνει ο Πολέττο με σούτ, τελική προσπάθεια για την Βέροια στο 61’ όταν ο Κάτσε σε μια προσπάθεια να φέρει την ισοπαλία για την ομάδα του εκτέλεσε το κερδισμένο κόρνερ χωρίς αποτέλεσμα. Ο Λεβαδειακός προσπαθεί για το 0-2  και εξακολουθεί να είναι επικίνδυνος  αλλά το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε στο 0-1. 

Τώρα οι Βεροιώτες ελπίζουν να φέρουν την νίκη στο δεύτερο μπαράζ και να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία μετά από χρόνια στον εκτός έδρας αγώνα με οικοδεσπότη αυτή την φορά την ομάδα του Λεβαδειακού την Κυριακή 15\5\2022 στις 16:30.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζελέζοφ (Βένεβ, Ντούνοφ)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (66’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (66’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κάτσε (77’ Πόζογλου), Πασάς (86’ Καπνίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμον (54΄Συμελίδης), Μεχία, Πολέτο, Βήχος, Μυτίδης (70’ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (70’ Μουτίνιο), Νίλι (82’ Λιάγκας)

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο