Το νέο λογότυπο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας


ΔΤ: Ο Σύλλογος  Πολυτέκνων  Νομού Ημαθίας στα προηγούμενα 29 χρόνια λειτουργίας του χρησιμοποιούσε κατά καιρούς διάφορα σύμβολα για να δηλώνει  την  ταυτότητα του.

Αφού διαπιστώσαμε την αναγκαιότητα για δημιουργία λογοτύπου του συλλόγου, προκειμένου να χρησιμοποιείται ως ΄΄σήμα κατατεθέν΄΄ με σκοπό την κωδικοποιημένη επικοινωνία του με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες που επικοινωνεί-αλληλογραφεί, αλλά και να τον κάνει εύκολα αναγνωρίσιμο από όλους,  προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό μεταξύ των μελών και φίλων της λέσχης, με την υποβολή σχετικών προτάσεων, μέχρι 10 Απριλίου 2022.

Ο λογότυπος που επιλέχθηκε τελικά από την αρμόδια προς τούτω συγκροτηθείσα επιτροπή και εγκρίθηκε από το ΔΣ, μεταξύ των ολοκληρωμένων προτάσεων που υποβλήθηκαν είναι σχεδιασμού της εταιρείας DIGIDOT ιδιοκτησίας του  κ. Γεωργίου Τσαμήτρου τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

 Ο λογότυπος απεικονίζει ένα  γράφημα που εκφράζει το σύνολο των ιστορικών και παραδοσιακών στοιχείων του συλλόγου (ύφος, φιλοσοφία, όραμα, αξίες, κλπ) και το οποίο θα χρησιμοποιείται εφεξής σε κάθε δράση ή αλληλογραφία του συλλόγου.

Για να ενημερωθούμε  όλοι επί του λογοτύπου παραθέτουμε τις παρακάτω επεξηγήσεις των  συμβόλων:

-Η οικογένεια με τα πολλά παιδιά συμβολίζει την άνθιση - αναγέννηση του κόσμου μας και είναι το σύμβολο της δύναμης και της θέλησης για νέους αγώνες και προσδοκίες.

-Ο νομός Ημαθίας(περίγραμμα) μας θυμίζει αμέσως ποιοι και από που είμαστε.

-Τα χρώματα μπλε και άσπρο μας θυμίζουν την Ελλάδα  και είναι τα παραδοσιακά χρώματα του ελληνισμού 
 
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο  Πρόεδρος           Ο  Γ. Γραμματέας 
Βελέντζας Ιωάννης     Τουμπουλίδης Νικόλαος
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο