Το Σάββατο 7 Μαΐου ο «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ 2022» περνά και από τη Βέροια


ΔΤ από Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου στο πλαίσιο της Ημέρας Βιβλίου διοργανώνει τον καθιερωμένο Περίπατο Βιβλίου, στις 7 Μαΐου, που από φέτος εκτείνεται και σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα, η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 7 Μαΐου στην Πλατεία Κοτζιά με μια πρωτότυπη εκδήλωση που διοργανώνει η πολυγλωσσική βιβλιοθήκη We Need Books και απευθύνεται στους μικρούς φίλους του βιβλίου. Ο αθηναϊκός Περίπατος περνά μέσα από βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους και βιβλιοθήκες, τόσο του κέντρου όσο και της περιφέρειας της Αττικής, συνολικά 39 σημεία της πόλης, και ολοκληρώνεται τις βραδινές ώρες.

Στη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Κοζάνη, την Κομοτηνή, τα Μέγαρα, το Μεσολόγγι και το Ξυλόκαστρο διοργανώνονται επίσης εκδηλώσεις βιβλίου με γνωστούς και αγαπημένους πεζογράφους, ποιητές και μεταφραστές, οι οποίοι θα υποδέχονται το κοινό.

Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, στην οδό Έλλης 8
Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις ξεχωριστές συλλογές, στο υπαίθριο αναγνωστήριο, το στούντιο ηχογράφησης, το χώρο έμπνευσης, το maker space με τους 3d printers και όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό, το ενυδρείο, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τους ανθρώπους και να ανακαλύψετε τους λόγους για τους οποίους οι Βιβλιοθήκες είναι υπέροχες (08.00-15.00 μόνο με ραντεβού στο τηλ. 2331024494)

Βιβλιοπωλείο «Εξώφυλλο», στην οδό Διονυσίου Σολωμού 3
Στις 11 το πρωί. Η βεροιώτισσα συγγραφέας Σοφία Τσιάμη θα μας αποκαλύψει μέσα από μία διαδραστική ανάγνωση του παιδικού βιβλίου «Η καλύτερη μαμά απ’όλες! Το μεγάλο μυστικό». Πάρτε το καφεδάκι σας κι ελάτε στον πεζόδρομό μας.

Βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου», Μ. Μπότσαρη 45
Συντροφιά με τους συγγραφείς Νίκο Αγαθαγγελίδη, Βάλια Μπαμπέτσα και Στέφανο Αλεξιάδη, από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και γιορτάζουμε μαζί τη μέρα του Βιβλίου.

Σας περιμένουμε όλους στη Βέροια!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο