Ημαθία: Ψάχνουν τον σκύλο τους που χάθηκε μετά από τροχαίο - ΦΩΤΟ


Από δύο συμπολίτισσες μας (τα ονόματά τους είναι στην διάθεση του InVeria.gr και έχουμε επικοινωνήσει μαζί τους για να διασταυρώσουμε ότι πρόκειται για αληθινό περιστατικό) λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:

Το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκη-Βέροια σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με μικροτραυματισμούς των επιβαινόντων.

Οι μάρτυρες του αυτοκινητιστικού θεώρησαν θαύμα το γεγονός ότι οι επιβάτες επέζησαν καθώς το αυτοκίνητο σχεδόν ‘’έλιωσε’’. 


Το όχημα ανετράπη λόγω σκασμένου λάστιχου στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μητέρας και κόρης.

Ο σκύλος της οικογένειας ο Ρίκο βγήκε τρομαγμένος από το αυτοκίνητο κατα την διάρκεια του ατυχήματος. Αγνοείται από την Κυριακή. Ειναι στειρωμενο ημίαιμο αρσενικό πιτμπουλ, καφέ με ξανθές λεπτομέρειες και πολυ ΦΙΛΙΚΟ.

Εάν γαβγίσει είναι επειδή θέλει να το προσέξετε.

Η οικογένεια ψάχνει με την βοήθεια των ντόπιων στα γύρο χωριά το σκυλακι. Ταυτόχρονα γίνονται συνεχώς σχετικές δημοσιεύσεις για την εύρεση του Ρίκο στα κοινωνικά δίκτυα.
Με το θερμόμετρο να χτυπάει 35αρια στην περιοχή η κατάσταση είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για το κατοικίδιο.
Οι κάτοικοι και η οικογένεια καλούν όσους μπορούν να αφιερώσουν λίγο χρόνο για την εύρεση και διάσωση του σκύλου, να αρχίσουν να ψάχνουν ή να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους αν δουν το εν λόγω ζωάκι.

Εάν διαμένετε στα παρακάτω χωριά, με πιο κοντινο στο ατύχημα το Νησσέλι, παρακαλείστε να βγείτε να ψάξετε, να ενημερώσετε τους συγχωριανούς σας ή εστω να έχετε το νού σας στα περαστικά σκυλιά. Το σκυλάκι εθεάθη τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής 26/6 στα Εκκοκιστήρια Βάμβακος Α.Ε. στο χωριό Κυψέλη εκεί του δόθηκε φαγητό και απο εκεί έφυγε τρέχοντας πιθανός σε κάποιο απο τα παρακάτω χωριά.

Αγκαθιά
Τριλοφιά
Νέος Πρόδρομος
Αγία Τριάδα
Μελίκι
Νεόκαστρο
Γεράκι
Πρόδρομος
Συκιά
Βεργίνα
Παλατίτσια

Σε περίπτωση που βρείτε το σκυλάκι μπορείτε να του προσφέρετε νερό και φαγητό και να καλέσετε άμεσα στο 6986968337 ή στο 6987530683

Φυσικά και όσοι βρίσκονται μακριά από την περιοχή του τροχαίου μπορούν και με έκκληση της οικογένειας να συνεχίσουν να κοινοποιούν την παρακάτω φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
  Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο