Ημαθία: Τρένο παρέσυρε ΙΧ σε αφύλακτη διάβαση στην Επισκοπή Νάουσας - Νεκρός 52χρονος οδηγός


Επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Φλώρινα, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο, σε αφύλακτη διάβαση μετά την Επισκοπή Νάουσας, το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2022.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, νεκρός ανασύρθηκε από το αγροτικό ο οδηγός του, 52χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, κάτοικος εν ζωή Πετριάς Πέλλας.

Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο πετάχτηκε πολλά μέτρα από το σημείο και κατέληξε μέσα σε χωράφι ενώ η αμαξοστοιχία κατέστη δυνατό να ακινητοποιηθεί περί τα 200 μέτρα μετά το σημείο της σύγκρουσης.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 48 επιβάτες από τους οποίους δεν αναφέρθηκε καποιος τραυματισμός. Η αμαξοστοιχία μετά τον πρώτο έλεγχο της αστυνομίας, μετέβη στο Σ.Σ. Πετριάς, όπου θα αποβιβαστούν οι επιβάτες για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με λεωφορείο.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον νεκρό οδηγό, όπως επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής. και της Αστυνομίας από την οποία διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

Πηγή: verianet.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο