Με τον υπαίθριο εσπερινό στο "Βήμα" ολοκληρώθηκαν τα ΚΗ' Παύλεια (βίντεο - φώτο)


Με τον υπαίθριο διορθόδοξο Αρχιερατικό Εσπερινό στο Βήμα του Απ. Παύλου, στη Βέροια, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των ΚΗ' Παυλείων.


Στον Εσπερινό συγχοροστάτησαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, με την συμμετοχή Μητροπολιτών και Επισκόπων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του Εξωτερικού. 


Εκ μέρους των πολιτικών αρχών, ήταν παρόντες ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Πάρις Καπραβέλος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ημαθίας ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης, ο διοικητής των Π.Υ. Ημαθίας Πύραρχος Νικόλαος Παλαμούτης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.


Στο τέλος του Εσπερινού μίλησε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τους υπόλοιπους αρχιερείς για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στις πολλαπλές κρίσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, μαζί με τις συνέπειες αυτών των κρίσεων, καθώς η διαχείριση των κρίσεων ήταν και το κεντρικό θέμα του επιστημονικού συνεδρίου των ΚΗ Παυλείων.

Εκ μέρους των Αρχιερέων αντιφώνησε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος

Δείτε σχετικό βίντεο


 και πλούσιο φωτορεπορτάζ (πατώντας στο εικονίδιο) 

Υπαίθριος Εσπερινός Βήμα Απ. Παύλου - Βέροια - MyAlbum
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο