Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου στα «Μπατζιανούλια» στη Χάλκη Λάρισας


ΔΤ από Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χορευτική αποστολή του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου στα «Μπατζιανούλια» στη Χάλκη Λάρισας στις 28/6/2022. 

Τα «Μπατζιανούλια» είναι εκδηλώσεις θεσμός προς τιμήν της Ολυμπιονίκη Δέσποινας Μπατζιανούλη, κατοίκου της Χάλκης, η οποία διακρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1997 της Δανίας για άτομα με ειδικές ανάγκες κερδίζοντας χρυσό μετάλλιο στο δρόμο 400 μέτρων με παγκόσμιο ρεκόρ και αργυρό στο δρόμο 200 μέτρων.

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, του Δήμου Κιλελέρ και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης. 

Ο «Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου», στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις που αφορούν την Παράδοση,  τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, καθώς είναι οι ρίζες μας, είναι αυτά που μας στηρίζουν και αυτά που εγγυώνται τη θετική προοπτική μας.


Κλείνοντας ο «Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου» θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορευτές, μουσικούς και συνοδούς που συμμετείχαν στην αποστολή εκπροσωπώντας επάξια τον Ποντιακό Πολιτισμό.

Συμμετείχαν οι χορευτές:
Κυριάκος Παλασίδης (Χοροδιδάσκαλος), Χρυσούλα Ιωσηφίδου, Αγγελική Γανοπούλου, Στέλιος Παπαδόπουλος, Μαρία Φιλιππίδου, Παύλος Παυλίδης, Κοραλία Φιλιππίδου, Σάββας Κρεμλίδης, Ειρήνη Τσανακλίδου, Ελένη Κιουτάχιαλη, Νίκος Γιουβαντσικλάρ

Εκφωνήτρια
Παρασκευή Ιωαννίδου

Μουσικά όργανα
Ανθή Καλαϊτζίδου (Ποντιακή Λύρα, Τραγούδι) , Χριστίνα Καλαϊτζίδου (Νταούλι)

Με εκτίμηση το
Δ.Σ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο