Σε Διεθνές Τουρνουά στην Τσεχία Μαύρης και Καραϊωσήφ - Συμμετέχουν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ



Δ.Τ.: Η πόλη Οστράβα της Τσεχικής Δημοκρατίας, είναι ο επόμενος διεθνής σταθμός του αθλητή του "Εν Σώματ Υγίεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Λευτέρη Μαύρη, αυτή τη φορά ως μέλος της Εθνικής Ομάδας. 

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο αθλητής μας συμμετέχει φέτος σε μια σειρά διεθνών τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με σκοπό να εδραιωθεί στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος. Ήδη συμμετείχε στο Διεθνές Τουρνουά του Αμμάν και της Ποντγκόριτσα. 

Στην Οστράβα θα συμμετέχει στο Ατομικό της κατηγορίας 6 και στο Διπλό Ανδρών (MD14) με συμπαίκτη τον Έλληνα πρωταθλητή Μουχθή Γιώργο, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί συμπαίκτρια για το Διπλό Μικτό (XD14). Στο ίδιο τουρνουά θα συμμετέχουν άλλοι 7 αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας. Τους αθλητές θα συνοδεύσουν οι προπονητές Νταουντάκη Ελευθυερία και Καραϊωσήφ Αλέξανδρος. 

Η αποστολή αναχωρεί για την Οστράβα την Τετάρτη 22 Ιουνίου από Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω Μονάχου και Κρακοβίας και επιστρέφει την Κυριακή 26 Ιουνίου μέσω Κρακοβίας και Βιέννης.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο