Τίτλοι τέλους για την διοίκηση Μπίκα από την ομάδα της Βέροιας


Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν την οικογένεια Μπίκα να αποσύρεται από την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια. 

Το απόγευμα της Πέμπτης ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Αχιλλέας Μπίκας έκανε και επίσημα γνωστή την απόφαση του στα τοπικά μέσα λέγοντας "Η ΕΠΟ μας δημιούργησε ξεκάθαρα πρόβλημα με την κοροϊδία προς την ομάδα μας. Όλη αυτή η κατάσταση μας έβαλε σε σκέψεις, αυτό το περιβάλλον δεν μας ταιριάζει, γι αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε τις μετοχές της ομάδας σε κάποιον που την αγαπάει, δεν αποφασίσαμε ακόμα που θα δοθούν, υπάρχει η προθεσμία των 10 ημερών και η ενημέρωση θα γίνει από εμάς αποκλειστικά. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της ομάδας τους διοικητικούς παράγοντες, τους χορηγούς και τους δημοσιογράφους για την αντικειμενική ματιά προς την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας που στάθηκε δίπλα μας. Φεύγουμε γιατί δεν μπορούμε να βρισκόμαστε σε τοξικό περιβάλλον με ανθρώπους που είναι ανίκανοι να διοικήσουν, η απόφαση έχει παρθεί".  

Ο κ. Μπίκας δεν παρέλειψε να ασκήσει έντονη κριτική στην ΕΠΟ, ενώ στάθηκε και στην επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά της Βέροιας, υπογραμμίζοντας ,"θα είμαστε πλάι στην ομάδα χορηγικά".

Ο Αχιλλέας Μπίκας κάνοντας μια αναδρομή, για το πως έφτασε η ομάδα της Βέροιας στα χέρια τους, γνωστοποίησε πως η οικογένειά του παρέλαβε στάχτες. Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για τις ακαδημίες της Βέροιας οι οποίες βρίσκονται στην κατοχή της οικογένειας του: "δεν τις διαπραγματευόμαστε εκτός και εάν βρεθεί σοβαρός άνθρωπος που θα θελήσει να ασχοληθεί με τον μέλλον των παιδιών"

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος, έκανε αναφορά και στην λήξη των συμβολαίων μερικών ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας» λέγοντας πως "Οι παίκτες ενημερώθηκαν από νωρίς για την απόφαση μας και κοίταξαν το καλύτερο για το μέλλον τους. Ο Γιάννης Πασάς έλαβε ειδικό χαρτί για την λύση του συμβολαίου του, η συγκεκριμένη κίνηση υπήρχε από το καλοκαίρι".

Αναμονή τώρα της απόφασης νέου επενδυτή στην ΠΑΕ ελπίζοντας να οδηγήσει την ομάδα ψηλά.

Ρεπορτάζ: Στεφανία Παπαγάλου
Φωτογραφία: Στεφανία Παπαγάλου  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο