Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βέροιας (7-13/6/2022)


Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας από την Τρίτη (7/6) έως τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (13/6).

Την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης της Αγιορειτικής Εστίας με τίτλο: «ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ: Πορεία προς την ελευθερία» στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών στη Βέροια.  

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην πρώτη τέλεση του Παρακλητικού Κανόνος των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.  

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Πεντηκοστὴν ἑορτάζομεν καὶ Πνεύματος επιδημίαν» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την  ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Το Σάββατο 11 Ιουνίου το πρωί θα συμμετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, το οποίο θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 11:30 π.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση «Μνήμη Μητροπολίτου Σταυροπηγίου Αλεξάνδρου» στην αίθουσα «Μητροπολίτου Σταυροπηγίου Αλέξανδρου» στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.  

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μεθεόρτιο Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 12 Ιουνίου θα ιερουργήσει και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Γονυκλισίας στο Βήμα του αποστόλου Παύλου στη Βέροια.  

Το απόγευμα της Κυριακής της Πεντηκοστής 12 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πανοράματος Βεροίας.  

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος της αδελφότητος «ΠΕΛΕΚΑΝ» στο Κομνήνιο Βέροιας. 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο