"Βασίλισσα" στην καρδιά μας... Δεν τα κατάφερε η Βέροια στην Λαμία και μένει στην SL2


Δεν έπιασε το όνειρο η Βέροια και σε έναν δραματικό τελευταίο αγώνα κόντρα στην Λαμία, με την ελπίδα ανόδου, τελικά δεν τα κατάφερε...

Η Βέροια άνοιξε πρώτη το σκορ και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για την άνοδο. Έπαιξε δυνατά, συντονισμένα και έδειχνε υπεροχή. 

Στο β΄ ημίχρονο, ωστόσο, η Λαμία έκανε την ανατροπή, βάζοντας ένα γκολ που θα μπορούσε να το είχε αποφύγει αν ο τερματοφύλακας της Βέροιας ήταν στην θέση του...

Το σκορ του αγώνα ήταν 1-1, αλλά το τελικό σκορ ήταν Λαμία - Βέροια 3-2. 

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο μέρος η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό, δεν απειλήθηκε καθόλου αλλά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στην ανάπτυξη παιχνιδιού και να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά, στο 27’ μετά από κόρνερ του Κάτσε, ο Γιακουμάκης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.

Το γκολ στρέσαρε την Λαμία. Παρά τις προσπάθειες των παικτών να βγουν μπροστά δεν κατόρθωσαν να μπουν στην περιοχή της Βέροιας. Καλύτερη στιγμή τους, ένα δυνατό σουτ του Τσανδάρη, μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση, το οποίο αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Νούνιεζ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
 
Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Στο 45’ μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 46’. Ο Γαβριηλίδης πάσαρε στον Φοφανά αλλά ο τελευταίος από κοντά σούταρε άουτ.

Από εκεί και μετά η Λαμία πίεσε για ένα τέταρτο την Βέροια αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε φάση εκτέλεσης μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πολλά στημένα αλλά η άμυνα της Βέροιας ανταποκρίθηκε με επιτυχία.
 
Στο 72’, σε μια ανύποπτη φάση ο Παπαδόπουλος έκανε μια λάθος απομάκρυνση, ο Μανούσος πήρε την μπάλα στην περιοχή αλλά καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της Βέροιας να πέσει και να μπλοκάρει.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 78’ έφτασαν στην ισοφάριση. Μετά από απόκρουση του Παπαδόπουλου με γροθιές, η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο ανυπεράσπιστο τέρμα.

Η Βέροια πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για να φτάσει στο γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπογκνάρ (Μπούζας, Κομπόρ)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης (46’ Σαραμαντάς), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τσανδάρης, Νούνιεζ (74’ Ταϊρόν), Μανούσος (95' Αραμπούλι), Καραμάνος (74’ Μπανκουρά), Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (82’ Γκέντσογλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μαραγκός (46’ Σκόνδρας), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης (77’ Οικονόμου), Κάτσε, Φοφανά (64’ Κουατέγκ), Μούργος (77’ Καπνίδης), Πασάς, Γιακουμάκης, Δημόπουλος.
 
Με πληροφορίες από pliroforiodotis.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο