Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας επιστρέφει! - Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας


Από τη Δημόσια Κεντρικά Βιβλιοθήκη Βέροιας: Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας επιστρέφει! Οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους φίλους, να διαβάσουν παλιές και καινούργιες ιστορίες, να εμπνευστούν, να εξερευνήσουν, να παίξουν με τη φύση, και μέσα από πρωτότυπες δράσεις να ανακαλύψουν νέες διαδρομές ανάγνωσης. Βασικό βιβλίο αφόρμησης για τα εργαστήρια που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι «Τα Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, ένα κείμενο ορόσημο στην ελληνική λογοτεχνία και παιδαγωγική, πάντα επίκαιρο και «ζωντανό».

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους... γιατί τα καλοκαίρια στη Βιβλιοθήκη είναι πάντα όμορφα!!

Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://registrations.libver.gr/ από το Σάββατο 02/07/2022 στις 09:00 π.μ.. Οδηγίες για τη χρήση του συστήματος εγγραφών μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσα εργαστήρια επιθυμούν και αντιστοιχούν στην ηλικία τους. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης. Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. 

Τρίτη 5 Ιουλίου, 10.00-11.00 το πρωί.
«Διαδρομές ανάγνωσης… άκουσε, δες, μάθε, γέλα! Η αφετηρία»

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το θέμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022, περιγράφουν τη δική τους διαδρομή από το σπίτι μέχρι τη βιβλιοθήκη και δημιουργούν μία διαδρομή ανάγνωσης μέσα στη βιβλιοθήκη με τα βιβλία της φετινής ΚΕ.

Για παιδιά 6-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο