Με την μοναδική Χαρά Βέρρα συνεχίστηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Πατρίδας - Απονομή πλακετών και συγκίνηση (βίντεο - φώτο)


Με την δημοφιλή λαϊκοδημοτική τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα συνεχίστηκαν για 2η βραδιά οι εξαήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας "Ευ. Χωραφάς". 

Πριν την έναρξη της μουσικής βραδιάς, ο εφημέριος του χωριού π. Διονύσιος Συρόπουλος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ μετά από το πρώτο πρόγραμμα με τους Λ. Παπαδόπουλο στο τραγούδι και Γ. Χωραΐδη στην λύρα, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης καλωσόρισε τους παριστάμενους, ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά και τα ΜΜΕ για την προβολή. 


Επίσης, απονεμήθηκαν δύο τιμητικές πλακέτες, η πρώτη σε δραστήριο μέλος του Συλλόγου που έφυγε από την ζωή από κορωνοϊό (στην αναφορά αυτή ο Αντ. Καγκελίδης "λύγισε" και η δεύτερη, την οποία παρέδωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας ταξίαρχος Γ. Αδαμίδης, στον πρώην Νομάρχη και αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, αλλά και πόντιο τραγουδιστή και καλλιτέχνη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, για την συνολική προσφορά του στον πολιτισμό, αλλά και στον τόπο. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Καραπαναγιωτίδης μίλησε για την αξία της προσφοράς, έναντι οποιαδήποτε καριέρας, καλλιτεχνικής ή πολιτικής, ενώ ο κ. Αδαμίδης αναφέρθηκε στην ποντιακή καταγωγή του και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στις εκδηλώσεις και συνεχάρη τον Κ. Καραπαναγιωτίδη για την προσφορά του στον τόπο του.

Δείτε βίντεο με την απονομή των τιμητικών πλακετών:


Ακολούθησε η εμφάνιση συνεργατών της Χαράς Βέρρα, πρόγραμμα με σόλο κλαρίνο με τον μοναδικό Σταύρο Παζαρέντζη και στη συνέχεια η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή, ξεσηκώνοντας τις πολλές εκατοντάδες κόσμου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Πατρίδας. 


Παρά τα αρχικά προβλήματα στον ήχο κατά τον αγιασμό και την απονομή των πλακετών (υπάρχουν επαγγελματίες και "επαγγελματίες"), η βραδιά κύλισε όμορφα, με πολύ κέφι και πολύ χορό και με άριστη εξυπηρέτηση του κόσμου από τις εθελόντριες και τους εθελοντές του συλλόγου της Πατρίδας!

Το Σάββατο (23/7) οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο...

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την βραδιά: 


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο