«Μελανή εκτροπή» για ακόμα μια φορά (του Αντ. Μαρκούλη)


ΔΤ: Πριν από έναν χρόνο καταδικάσαμε δημοσίως τις φιλοχουντικές θέσεις του Κων. Παλουκίδη, τότε Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και συνεργαζόμενου δημοτικού συμβούλου με τη δημοτική ομάδα του Δημάρχου. Η αντίδρασή μας οδήγησε στην αποπομπή του από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Σήμερα καταδικάζουμε τη σεξιστική λεκτική επίθεση που δέχθηκε η Κωνσταντία Παπαδοπούλου στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΠΑ στις 20-06-2022 από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών, Αλ. Τσαχουρίδη. Τέτοιου είδους συμπεριφορές και μάλιστα σε βάρος ανθρώπων που επί σειρά ετών έχουν ταχθεί εθελοντικά στην υπηρεσία δομών του Δήμου Βέροιας αποτελούν όνειδος και είναι σε κάθε περίπτωση μη ανεκτές. 

Ασχολίαστη δεν μπορεί να μείνει η στάση του… απλώς προεδρεύοντος Προέδρου της ΚΕΠΑ, Κων. Ρίζου. Μη θέλοντας να πιστέψουμε ότι υπάρχει οποιαδήποτε διάθεση συγκάλυψης, αρκούμαστε στη φράση ότι η σιωπή είναι συνενοχή.

Τέλος, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για την ανακριβή αποτύπωση στα πρακτικά των όσων διημείφθησαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ως δείγμα ελάχιστης ευθιξίας, οι κ. Τσαχουρίδης και Ρίζος οφείλουν να υποβάλουν άμεσα την παραίτησή τους. Αν δεν το πράξουν, καλούμε τον Δήμαρχο να ζητήσει την παραίτησή τους. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή για να διαφυλάξει το όποιο κύρος απέμεινε στον Δήμο και στα δημοτικά νομικά πρόσωπα.

Αντώνης Μαρκούλης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δ. Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη»
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία
Μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο