Μέχρι τις 8 Αυγούστου οι αιτήσεις για την πρόσληψη 38 ατόμων ΥΕ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων του Δήμου Νάουσας


Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 38 ατόμων ΥΕ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων για το διδακτικό έτος 2022 – 2023.  

Από τις προκηρυσσόμενες θέσεις, οι 18 αφορούν θέσεις μερικής απασχόλησης και οι 20 θέσεις πλήρους απασχόλησης. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση για την με  αριθμό 10634/28-7-2022  ανακοίνωση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη  διεύθυνση: sxol.katharistries@naoussa.gr 

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 εργάσιμες ημέρες και ξεκινά από 29 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Αυγούστου.  

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία των προσλήψεων δημοσιεύονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.naoussa.gr/news/calls/proslipsi-synolika-trianta-okto-(38)-atomon-gia-tin-kathariotita-scholikon-monadon-5128

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο