Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου ευχαριστεί


Από το Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου: Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Μαχροχωρίου αισθάνονται την ανάγκη και ταυτόχρονα νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιά όλους όσους συνετέλεσαν στο πραγματοποιηθεί και να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία ο καλοκαιρινός μας χορός στο 2ο Δημοτικό Σχολείου του Μακροχωρίου.

Αρχικά ευχαριστούμε θερμά την Αντιδήμαρχο κ.α. Τζήμα Συρμούλα και τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Αναστάσιο  Παπαχαρίτων για την παραχώρηση του σχολικού χώρου.

Την χορευτική ομάδα του συλλόγου μας, μικρούς - μεγάλους και τον χοροδιδάσκαλο μας κ. Κυριάκο Παλασίδη για την άψογη εμφάνιση – παράσταση και απόδοση των ποντιακών χορών.

Τον Δήμο Βέροιας για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοριαζίδη για την συνεχόμενη και έμπρακτη στήριξη των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας.

Τους εθελοντές, που ενώσαμε τις δυνάμεις για να φέρουμε εις πέρας την εκδήλωσή μας, και να υποδεχθούμε τον κόσμο με ασφάλεια.

Τους εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων στην κοινή προσπάθεια και αγαστή συνεργασία για τη διατήρηση του ελληνικού πολιτισμού και πολιτιστικών δρώμενων.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που κάλυψαν την εκδήλωση.

Τους μουσικούς μας, Ανθή και Χριστίνα Καλαϊτζίδη που με τον ”κεμεντζέ” και το ”ταούλ” με τους χαρακτηριστικούς τους ήχους, συνόδευσαν τα χορευτικά μας και έδωσαν το δικό τους στίγμα και χρώμα στην εκδήλωση.

Το μουσικό σχήμα με τους Γ. Σοφιανίδη, Π. Θεοδωρίδη, Ν. Κοκκινίδη,  Ε. Σαχταρίδου Γιώτη και Παύλο Ευθυμιάδη για την λαμπερή βραδιά που μας χάρισαν γεμάτη τραγούδι και χορό!

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τον Τάκη Βαμβακίδη, ο οποίος όχι μόνο υπηρετεί με ήθος και συνέπεια το ελληνικό θέατρο, αλλά στηρίζει ενεργά την ποντιακή μας παράδοση, την ποντιακή μας κληρονομιά!

Η μαζική προσέλευση του κόσμου, περί των 1000 ατόμων, στην εκδήλωσή μας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ξεπέρασε κάθε υπεραισιόδοξη προσδοκία, δημιουργώντας δυσλειτουργία στην εξυπηρέτηση στην ώρα αιχμής! Ζητούμε την συγνώμη και την κατανόησή σας!

Από την άλλη, η μαζική προσέλευση αυτή, μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά! 
Μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε πλέον με μεγαλύτερη ένταση, μεγαλύτερο πάθος, ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά.

Ολοκληρώνοντας, ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ανανεώνοντας το ραντεβού στην επόμενη εκδήλωσή  μας στις 27 Αυγούστου 2022 στο Ετήσιο Πανηγύρι της εκκλησίας του Τιμίου Προδρόμου στο Μακροχώρι.

Στο επανιδείν και μην ξεχνάμε ότι, Λαός που την παράδοση, χάνει και δεν θυμάται, στον λήθαργο του μαρασμού, παντοτινά κοιμάται. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο