Το Πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βέροιας (30 Ιουλίου - 6 Αυγούστου)


Από τη Μητρόπολη Βέροιας ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη από το Σάββατο 30 Ιουλίου μέχρι το Σάββατο 6 Αυγούστου.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης και θα τελέσει Κουρά Μοναχής.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Καστανιάς.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί τον Τίμιο Σταυρό από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά Βερμίου. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και στην Ιερά Λιτανεία.

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου π. Θεοδοσίου Ερμίδη. Στο τέλος θα τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Ξηρολίβαδο.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Άνω Ζερβοχώρι. 

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και της Αγίας Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος στη Νέα Λυκογιάννη.

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Το ύπουλο πάθος της κατακρίσεως» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Μουτσιάλης.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο