Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας δώρισε 30 προσκλήσεις στο Νοσοκομείο Νάουσας για την συναυλία της Γλυκερίας


ΔΤ: Tην Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Ημαθίας με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Παυλίδου Αναστασία,  επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Νάουσας με σκοπό να παραδώσει 30 προσκλήσεις δωρεάν εισόδου για τη συναυλία «Σμυρνέικο Μινόρε»,  με τη γνωστή και αγαπημένη ερμηνεύτρια Γλυκερία. 

Η συναυλία αποτελεί διοργάνωση του  Συλλόγου  Μικρασιατών Ν.Ημαθίας  και θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή στις   4/ 9 , ώρα 8.30μ.μ.,   στο θέατρο Άλσους Βέροιας «Μελίνα Μερκούρη».

Συγκεκριμένα, τριάντα προσκλήσεις δωρεάν εισόδου παρέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Νάουσας κ.Αιδίνης Ανδρέας - Ιατρός  και μέλη  του Δ.Σ.,  για να τις  διαθέσουν  εκ μέρους του Συλλόγου  Μικρασιατών σε υγειονομικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των τμημάτων. Η διαδικασία παράδοσης - παραλαβής πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Λυκοστράτη Κώστα, ο οποίος χαιρέτισε την Πρωτοβουλία του Συλλόγου μας.

«Ο Σύλλογος Μικρασιατών  για ακόμη μια φορά  στέκεται δίπλα  στον άνθρωπο. Η κίνηση αυτή είναι ένα μικρό ευχαριστώ σε όλους τους  ανθρώπους της πρώτης γραμμής,  στους αφανείς ήρωες, σε όσους «μάχονται» καθημερινά για το πολυτιμότερο αγαθό : την υγεία όλων μας.

Έννοιες κοινές:  πόνος,  προσφυγιά, αγώνας για την επιβίωση  και εντέλει αγώνας  για τη ζωή είναι όσα μας ενώνουν. Πάντα δίπλα σας»
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/9/22, 6:12 μ.μ.

    Καλό θα ήταν οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών, να προσέξουν γιατί η τελευταία τους μεταγραφή αναζητά πολιτική προστασία ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο