Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (5/8-16/8/2022)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Παρασκευή 5 Αυγούστου έως και την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022:

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 8:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Μουτσιάλης.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο. 

Την Τρίτη 9 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Πολυδένδρι με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου του Κοκοβίτη.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας θα υποδεχτεί την Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Πέτρας. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου.

Από τις 10 έως τις 13 Αυγούστου κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου θα βρίσκεται στην Κέρκυρα, όπου θα συμμετάσχει και θα προεξάρχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις και στην πάνδημη Ιερά Λιτανεία με την ευκαιρία της εορτής της Αναμνήσεως του Θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος.

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Οι επτά λόγοι της Υπεραγίας Θεοτόκου» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. 

Την Τρίτη 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου. 

Την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο