Η Βέροια έχασε από τον Σβορώνο στο φιλικό του Σαββάτου (27/8)


Το τρίτο φιλικό ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένο με τα δύο πρώτα, αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Σβορώνο, που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κ. Ανυφαντάκη παρουσιάστηκε νωθρή και κουρασμένη, αφού έδωσε το τρίτο της φιλικό παιχνίδι σε διάστημα μίας εβδομάδας και μάλιστα στα μέσα της προετοιμασίας της, έχοντας απέναντί της έναν αξιόλογο αντίπαλο που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Στο πρώτο μέρος η «Βασίλισσα» μπήκε νωθρά στο ματς, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν και να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό.

Μετά το 20λεπτο οι Βεροιώτες ανέβασαν στροφές είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην επανάληψη ο Κώστας Ανυφαντάκης άλλαξε σχεδόν όλη την 11αδα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, μεγάλες ευκαιρίες δεν υπήρξαν και το 0-1 παρέμεινε έως το τελικό σφύριμα.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς ΒΕΡΟΙΑΣ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Μασούρας, ενώ αντίθετα δεν έπαιξαν ο Μπούζας που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο γόνατο και οι Παπατζίκος, Σταμπουλίδης για αγωνιστικούς λόγους.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

2’ Λάθος του Ισαακίδη, ο Κυπαρίσσης κλέβει τη μπάλα, μπαίνει στην Βεροιώτικη περιοχή και πλασάρει τον Παπαδόπουλο που ήταν εκτός θέσης, γράφοντας το 0-1.

6’ Επικίνδυνο γύρισμα του Κυπαρίσση από αριστερά, ο Τσολακίδης από κοντά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα!

20’ Φοβερό σουτ του Τσολακίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

21’ Ωραία μπροστινή μπαλιά του Ορφανίδη για τον Μπουκουβάλα, ο τελευταίος πλάσαρε τον Κούζα που απέκρουσε σωτήρια.

22’ Διαγώνιο σουτ του Μπουόλι, πέφτει και αποκρούει σε κόρνερ ο Κούζας.

28’ Γύρισμα του Μπουκουβάλα για τον Μπουόλι, αυτός για λίγο δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να σκοράρει.

40’ Μπροστινή μπαλιά του Ορφανίδη για τον Δεμηρτζόγλου, αυτός βγήκε μόνος με τον Κούζα αλλά έφυγε πλάγια και έχασε την ευκαιρία.

44’ Ωραία προσπάθεια του Ορφανίδη που πέρασε 3 αντιπάλους του μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε την τελευταία στιγμή και η μπάλα απομακρύνθηκε.

63’ Σουτ του Μπεκιαρίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

64’ Καλό σουτ του Κατσιαμήτα λίγο έξω από την περιοχή, κατέληξε άουτ.

66’ Ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Τσολακίδη από πλάγια αριστερά, με τον Ιωαννίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Διαιτησία: Παπαργυρίου, Μπογιατζόγλου, Γκόγκος

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος (46’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (60’ Μπεκιαρίδης), Μαραγκός (46’ Περδίκης), Στίκας (46’ Τασιόπουλος), Ισαακίδης (46’ Γιαγτζίδης), Μασούρας (46’ Μπλέτσας), Ορφανίδης (46’ Ιωάννου), Δεμηρτζόγλου (73’ Χαβιαρόπουλος), Μπουκουβάλας (73’ Τσέας), Μπουόλι (73’ Χερίδης).

ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Κούζας (78’ Αδάμος), Καραγκούνης (86’ Βούλγαρης), Χατζηθεοδωρίδης, Τροϊρης (81’ Αδαμόπουλος), Μυστρίδης, Δημητρουλόπουλος (57’ Κατσαμάγκας), Κόλα, Δημηνάς, Κατσιαμήτας (73’ Μακράκης), Τσολακίδης (86’ Καραμήτρος), Κυπαρίσσης (68’ Σιδηρόπουλος).

Πηγή: kerkidasport.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο