Παρέμβαση της ΑΣΠΙΣ Α.Ε. για δημοσιεύματα για το θέμα των συμπύρηνων


Από την ΑΣΠΙΣ Α.Ε., που εδρεύει στο Ζερβοχώρι Νάουσας, λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την παρακάτω επιστολή προς τα ΜΜΕ, σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν το θέμα των συμπύρηνων ροδάκινων, των τιμών κ.λπ. 

Η επιστολή:

ΑΣΠΙΣ Α.Ε. 

Προς τους Διευθυντές των ΜΜΕ 

Κύριε Διευθυντά 

Πολλά δημοσιεύματα(σε εφημερίδες αγροτικού και πολιτικού περιεχομένου πανελλήνιας εμβέλειας , αλλά και άλλα sites, blog, κλπ ΜΜΕ που είτε αυτούσια , είτε αναπαράγοντας ειδήσεις,)σχετικά  με τα  προβλήματα που έχουν προκύψει στο συμπύρινο ροδάκινο αναφέρονται στα δύο μπλόκ που έχουν προκύψει, αφενός στις συνεταιριστικές βιομηχανίες και κάποιες ιδιωτικές (ωσάν να πρόκειται για δευτερεύουσας σημασίας βιομηχανίες) που παραμένουν πιστές στα υπεσχημένα 33-35λ. και αφ ετέρου  στο δεύτερο μπλοκ που απαρτίζεται κατά τα ρεπορτάζ από κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου.  

Η ένστασή μας έγκειται  στο ότι στις «κάποιες ιδιωτικές» ανήκει και η ΑΣΠΙΣ Α.Ε. και σε καμμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να υποβαθμίζεται είτε ο παρεμβατικός μας ρόλος αλλά ούτε και ο παραγωγικός όταν μιλάμε για μία εταιρία η οποία παρεμβαίνει στην αγορά του συμπυρίνου  με 25.000 τον. ροδακίνου κλ.Ι  στον χυμό ροδάκινου ύψους 30.000 τον. αλλά και σε μια σειρά άλλων προιόντων  όπως βερύκοκα με διαχείριση 20.000τον. μήλα 10.000τον. πορτοκάλια 50.000τον  καθώς και λεμόνια, μανταρίνια, αχλάδια, ακτινίδια σε διάφορες ποσότητες.

Για την σωστή διατύπωση  των μεγεθών λοιπόν αλλά και την ουσία της παρέμβασης (είτε αυτή λέγεται οικονομική  είτε αναφέρεται σε όγκο παραγωγής) καλό θα ήταν να αναφέρονται στο σύνολό τους οι εταιρίες με τον ονομαστικό τους τίτλο και όγκο ώστε να αποδίδονται ξεκάθαρα τα του «καίσαρος τω καίσαρι»  αποφεύγοντας έτσι και τυχόν παρανοήσεις.

Αφήνοντας τελευταίο το βασικότερο αναφέρουμε ότι είναι θέμα «τιμής» για μας να τηρούμε τα υπεσχημένα κάτι που στην πράξη έχουμε  αποδείξει  στα 50 χρόνια λειτουργίας μας. 

Με εκτίμηση 
ASPIS AE
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο