Στο Νοσοκομείο Βέροιας η αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα με αφορμή την παρουσία της στην Σουμελά


Mε την ευκαιρία της παρουσίας στην Ημαθία, όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε και το νοσοκομείο Βέροιας. 

Την αν. Υπουργό υποδέχτηκε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου Βέροιας ο Διοικητής του, Ηλίας Πλιόγκας, ενώ η κα Γκάγκα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους Υγειονομικούς που είχαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου εφημερία. 

Σχετικά με την επίσκεψη ο διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας Ηλίας Πλιόιγκας έγραψε την Δευτέρα (15/8/2022):

Ανήμερα της Παναγίας είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στη Μονάδα μας την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ.Μίνα Γκάγκα. 

Η Υπουργός αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ασθενείς και συνοδούς στο Τμήμα Επειγόντων, στη Χειρουργική Κλινική, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στη ΜΕΘ. 

Είχαμε την τιμή να παρουσιάσουμε στην Υπουργό μας τη νέα Πτέρυγα και να αναλύσουμε το σχεδιασμό και τους επόμενους στόχους μας.

Την ευχαριστούμε για την θερμή και ενθαρρυντική στήριξη της!


Από την πλευρά της, η αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα έγραψε την Τρίτη (16/8/2022):

Δεν θα μπορούσα να μην επισκεφθώ χθες το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, για να ευχηθώ από κοντά στους συναδέλφους, αλλά και τους ασθενείς του νοσοκομείου.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι συνάδελφοι και όλο το προσωπικό για την άμεση φροντίδα των ασθενών. Και επίσης περήφανη για το εξαιρετικό νέο κτίριο που προσφέρει στους ασθενείς άρτιες συνθήκες περίθαλψης και αναδεικνύει έτσι καλύτερα το ιατρονοσηλευτικό έργο. 

Συγχαίρω τον διοικητή κο Ηλία Πλιόγκα, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, και όλο το προσωπικό. Το νοσοκομείο είναι ένα πρότυπο για την παροχή υπηρεσιών υγείας, το ομαδικό πνεύμα και την συνεργατικότητα.(φωτογραφίες από το προφίλ του Ηλ. Πλιόγκα στο fb) 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο