Ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΕΘΕΑΣ σε Βέροια και Γιαννιτσά για την αναδιάρθρωση των δενδρωδών καλλιεργειών (21 και 22 Σεπτεμβρίου)


Με επιστολή της προς τις Αγροτικές Οργανώσεις της Ημαθίας και της Πέλλας, η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ενημερώνει για την διεξαγωγή ενημερωτικών εκδηλώσεων στη Βέροια και στα Γιαννιτσά, με θέμα το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης δενδρωδών καλλιεργειών στα πλαίσια των χρηματοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης της Αγροτικής Οικονομίας. 

Στην επιστολή αναφέρεται: 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών - ΕΘ.Ε.Α.Σ - σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Ημαθία και στην Πέλλα με θέμα το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης δενδρωδών καλλιεργειών στα πλαίσια των χρηματοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης της Αγροτικής Οικονομίας

- Στην Βέροια η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ (περιφερειακή οδός Βέροιας).

- Στα Γιαννιτσά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (Αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων -Κ. Ασμανίδη 10-12).

Στις εν λόγω εκδηλώσεις θα συμμετέχουν οι καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Τσιμπούκας Κωνσταντίνος και κ. Ρούσσος Πέτρος, με τους συνεργάτες τους, οι οποίοι θα συντάξουν τη σχετική μελέτη των αναδιαρθρώσεων, που θα ληφθεί υπόψη για την υλοποίηση του προγράμματος αναδιάρθρωσης καλλιεργειών.

Παρακαλούμε πολύ για την συμμετοχή σας.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Χρήστος Γιαννακάκης
Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΘΕΑΣ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο